Atlanta’s Challenge

I have a challenge for all of you guys.

Jack had 5 pounds and lucy had 9 pounds if you add them together how much would you have. After you have done that they want to buy sweets they buy two lolipop packs and
1 toffee.
lolipops:pack of 10 is 2 pounds 19p
toffee: 3 pounds 34p

how much would they have to return or how much change would they have ?

1 thought on “Atlanta’s Challenge

  1. I’ll have a go at your challenge Atlanta.
    5 pound + 9 pound = 14 pounds
    2.19+2.19= 4.38p
    4.38+3.34=7.72p
    They would have 7 pounds and 72 pence left.
    Am I right?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *